Μάρτιος 2015 II

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

- Παρασκευή 27 με Τρίτη 31 Μαρτίου, πάμε για πέντε μέρες, στην Αιδηψό, στο Thermae Sylla,  για θερμά λουτρά και spa.  Τιμή 270 €, με ημιδιατροφή και προσφορά το γεύμα της Τρίτης το μεσημέρι και η επίσκεψη στον Όσιο Δαυΐδ, την Παρασκευή, για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Αναχώρηση 8.30 π. μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.45 π. μ. από το Ζηρίνειο.

- σούπερ προσφορά, τριήμερο, 27–29 Μαρτίου στο Πήλιο, μόνο 120€, με

ημιδιατροφή.

- Παρασκευή 03 Απριλίου, πάμε στο θέατρο «ο κύκλος με την κιμωλία», στο Παλλάς. Αναχώρηση 6.45 μ.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.10 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€, στην Α ζώνη.

- Σάββατο 04 Απριλίου, μονοήμερη στη Τζιά. Αναχώρηση 7.00 π.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.15 π.μ από το Ζηρίνειο. Τιμή 30€.

- Για Πάσχα πάμε Κέρκυρα, Μ. Πέμπτη  με Δευτέρα του Πάσχα. Αναχώρηση 8.30 π.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 8.50 π.μ από το Ζηρίνειο. Τιμή 255€, με πλήρη διατροφή.

- Πέμπτη 16 Απριλίου, πάμε στο θέατρο REX, να δούμε την ΕΝΤΙΘ ΜΠΙΑΦ. Αναχώρηση 7.00 μ.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.20 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 18€, στην Α ζώνη.

- 19 με 25 Απριλίου, στους  Αγίους Τόπους, Τιμή 710 € με ημιδιατροφή.

- Παρασκευή 24 Απριλίου, στο Βιολιστή στη στέγη, στο Badminton. Αναχώρηση 7.15μ.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.30 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 23€, στην Α ζώνη.

- 30 Απριλίου με 3 Μαϊου, τετραήμερη εκδρομή στην Σαντορίνη στα 255€, με ημιδιατροφή.

- Τετάρτη 13 Μαϊου, παραμονή της εορτής του Αγίου Ισιδώρου, εσπερινός με αρτοκλασία και κέρασμα, στην εκκλησία της Αγ. Μαρκέλλας, Φραγκοπούλου 25, στην Κάτω Κηφισιά, το απόγευμα 7.00 μ.μ.

- Παρασκευή 15 Μαϊου, πάμε στη « μεγάλη χίμαιρα» στο θέατρο Πορεία.  Αναχώρηση 7.30 μ.μ. από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.45 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€, στην Α ζώνη.

Δηλώσεις και προγράμματα,  στα γραφεία του Συλλόγου,  καθημερινά: 8.00 μέχρι 13.00 το πρωϊ.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821, 6932194349

Αγγελική Καρμίρη                        210 8079486