Οκτώβριος-Νοέμβριος 2016

Τηλ. 210 8017821-210 8087089 – 6932194349

Φαξ. 210 6231170, email : [email protected]

Website: www.syllogos-Xion-Kifissias.gr

- Κυριακή 06 Νοεμβρίου, θα δούμε «το ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ», στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ, του Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.00 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 27€.

- Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, θα δούμε τη «Δωδεκάτη Νύχτα» του Σαίξπηρ, στο Εθνικό Θέατρο. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.00 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 17€.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ, η επετειακή εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιεί ο σύλλογος για την απελευθέρωση της Χίου ( 11 Νοεμβρίου 1912 ).  Ομιλήτρια η  ομότιμη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Άννα Λαιμού,  με θέμα :

«Αρχαιολογία και Τέχνη της Χίου στην Κλασική Αρχαιότητα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.

- 17 με  22 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πενταήμερη επίσκεψη στο Therme Sylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 320€, σε δίκλινο δωμάτιο και 450€ το μονόκλινο. Αναχώρηση 8.20 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά.

- Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα δούμε τη «ΤΡΑΒΙΑΤΑ» του Βέρντι, στο Μέγαρο Μουσικής. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.00 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 40€ και 30€, για την Α και Β ζώνη αντίστοιχα.

-1 με 4 Δεκεμβρίου, οργανώνουμε 4ημερη εκδρομή, στα Γιάννενα, στο 5αστερο ξενοδοχείο Grand Serai, για να επισκεφτούμε το μοναδικό μουσείο Αργυροχοΐας, τα Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο και αν μας παίρνει ο χρόνος, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην . τιμή 245€ με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο. Μονόκλινο 345€.

-Για Χριστούγεννα συζητάμε Μαρόκο, 10ημερη εκδρομή, αναχώρηση 20 Δεκεμβρίου, Καζαμπλάνκα, Ραμπάτ, Ταγγέρη, Σεφσαουέν, Μεκνές, Φεζ, Μιντέλντ, Ερασιντία, Ερφούντ, Μερτζούγκα (Άνω, Μέσος  & Κάτω Άτλαντας),Φαράγγι Τόντρα, Τινερχίρ, Ουαρζαζάτ, Μαρακές, Εσσαουίρα,

Τιμή 1390€, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατρφή.

Ο σύλλογος προτίθεται αν υπάρξει ενδιαφέρον, να οργανώσει σεμινάριο Α΄ Βοηθειών, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Το σεμινάριο διαρκεί 3 μέρες από 4,30 ώρες τη φορά και κοστίζει 40€ το άτομο. Αυτά τα ζητάει ο  Ερυθρός Σταυρός, διότι δίδει πιστοποίηση και βιβλίο στο τέλος. Αν ενδιαφέρεστε δηλώστε μας και θα το οργανώσουμε.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821, 6932194349

Σας ενημερώνουμε ότι για την καλλίτερη εξυπηρέτηση όλων μας, οι κρατήσεις θα γίνονται μόνο με προκαταβολή η εξόφληση.