Οκτώβριος-Νοέμβριος 2019

Πέμπτη 17-24 Οκτωβρίου, προγραμματίζουμε 8ημερη εκδρομή στην ΙΟΡΔΑΝΙΑ, Αμμάν – Μάνταμπα – Όρος Νέμπο –Βηθανία – Πέτρα- Μικρή Πέτρα – Ουάντι Ραμ- Άκαμπα- Νεκρά θάλασσα- Γέρασα – Αμμάν. Τιμή 1310€ σε δίκλινο δωμάτιο, με ημιδιατροφή, 1770€ σε μονόκλινο.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, πάμε μονοήμερη εκδρομή, στη Μονή  Άγ. Ιωάννη του Μακρυνού και φαγητό στο Αλεποχώρι.

Αναχώρηση 8.00πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 8.15πμ από το Ζηρίνειο και 8.30πμ από του Θανόπουλου στην Ν. Κηφισιά. Τιμή 12€.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, θα δούμε στο Christmas Theatre,

« ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ». Αναχώρηση 6.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.50μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 35€.

Σάββατο 02 Νοεμβρίου, θα πάμε στο Παλλάς να δούμε το «Ωνάσης τα θέλω όλα» Αναχώρηση 6.45μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.05μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

Κυριακή 03 Νοεμβρίου, πάμε μονοήμερη εκδρομή, στη Μονή Κερνίτσας, σπήλαιο Κάψιας και φαγητό στο Βαλτετσίνικο. Αναχώρηση 8.00πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 8.15πμ από το Ζηρίνειο και 8.30πμ από του Θανόπουλου στην Ν. Κηφισιά. Τιμή 15€.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ, η επετειακή εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιεί ο σύλλογος για την απελευθέρωση της Χίου (11 Νοεμβρίου 1912). Ομιλητής η κ. Ευαγγελία Γεωργιτσογιάννη, Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης και του Πολιτισμού, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με θέμα: «Από το νησί του Ομήρου στο Δούναβη: Χιώτες στη Ρουμανία- Ιστορικές και Καλλιτεχνικές Μαρτυρίες με βάση Μνημεία σε Κοιμητήρια». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.

Πέμπτη 14-18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πενταήμερη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 320€, σε δίκλινο δωμάτιο και 450€ το μονόκλινο. Υπάρχει η δυνατότητα επταήμερης παραμονής, μέχρι 20/11 στην τιμή των 450€ σε δίκλινο, μονόκλινο 660€. Αναχώρηση 8.20 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 πμ από του Θανόπουλου, στη Ν.

Κηφισιά.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, θα δούμε στο Christmas Theatre,

την ΕΜΜΑ SHAPPLIN. Αναχώρηση 7.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 39€.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, πάμε στο  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού να δούμε το «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», με τη μοναδική Μιμή Ντενίση.  Αναχώρηση 5.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 30€, σε πολύ καλές θέσεις.

-Σάββατο 30 Νοεμβρίου με Κυριακή 01 Δεκεμβρίου, διοργανώνουμε Bazzar με  γούρια και Χιώτικα προϊόντα, γλυκά, κρασιά, λικέρ, ζυμαρικά, ούζα , εικόνες και προϊόντα του Μουσείου Μαστίχας, στα γραφεία του Συλλόγου, Ρήγα Φεραίου 19 και Ροδάνθης 2 και ώρες 10.30 πμ με 7.00 μμ. Θα προσφερθεί καφές με κουλουράκια.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, θα πάμε στο Παλλάς να δούμε το «ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» με τον Τάκη Ζαχαράτο. Αναχώρηση 6.45μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.05μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

-Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου με 08 Μαρτίου, πάμε 14ημερη εκδρομή, Βιετνάμ-Καμπότζη.Τιμή 2650€, με ημιδιατροφή. Μονόκλινο 2930€.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά

Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 με 13.00.

Και στα μέλη

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου, αποφάσισε να συμμετάσχει στην Αγιογράφηση του Ιερού ναού της Αγίας Μαρκέλλας, στην Κάτω Κηφισιά. Παραγγείλαμε την εικόνα του Αγίου Ισιδώρου, μια που τελούμε κάθε χρόνο εκεί τον Εσπερινό για την εορτή του και τους Άγιους Βίκτωρες.  Για το σκοπό αυτό απευθυνόμαστε στα μέλη μας, όποιος θέλει να συμβάλλει, με όποιο ποσόν θέλει, στην Αγιογράφηση, να επικοινωνήσει μαζί μας.