ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2024

Αθήνα  19-05-24

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2024

Παρασκευή 21-06-24, αναχώρηση 08.30πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 8.50πμ από το Ζηρίνειο, 9.10πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στο ύψος της Λαμίας, συνεχίζουμε και φτάνουμε στη Μεθώνη στην παραλία για το μεσημεριανό μας γεύμα, στη συνέχεια  επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το καινούργιο μουσείο των Αιγών. Φθάνουμε Θεσσαλονίκη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος.

Σάββατο 22-06-24, μετά το πρωινό αναχώρηση 7.45 για Ουρανούπολη, για να πάρουμε το πλοιάριο να κάνουμε την κρουαζιέρα του Αγίου Όρους. Συνήθως φέρνουν λείψανα Αγίων από κάποιο μοναστήρι, επιστροφή για γεύμα στην Ουρανούπολη και αργά το απόγευμα μέσω Αρνέας που θα επισκεφθούμε τοξεχωριστό ναό του Αγ. Στεφάνου, επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 23-06-24, μετά το πρωινό, αναχώρηση 9.30πμ για τη μονή του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή και συνεχίζοντας θα κάνουμε τον γύρο του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής της Κασσάνδρας και επιστρέφουμε ξενοδοχείο. (προαιρετική διασκέδαση στα Λαδάδικα).

Δευτέρα 24-06-24 μετά το πρωινό 9.00πμ, αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ όπου θα παραμείνουμε για τα ζεστά μπάνια και φαγητό στο χωριό Όρμα ποντιακό χωριό. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη 25-06-24, μετά το πρωινό 9.30, αναχώρηση για Αθήνα. Θα επισκεφτούμε τον εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο στη Βεργίνα που πρόσφατα δόθηκε στο κοινό, θα γευματίσουμε στο παραλιακό χωριό της Μεθώνης και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή 280€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, 360€ το μονόκλινο.

Δηλώστε  τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821,  6932194349

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534