ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, σας εύχεται Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.

Με χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της Πίτας μας στις 19-01-11, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στην Κηφισιά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.Θα τιμήσουμε φέτος, τον Συμπατριώτη μας, πατέρα Αντώνιο, για την τόσο σημαντική προσφορά του, με την οποία τιμά τη Χίο, την εκκλησία και ολόκληρη την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει ο απολογισμός του Δ.Σ και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Θα προσφερθούν, όπως πάντα, Χιώτικα γλυκά και κεράσματα. Σας περιμένουμε όλους.

06 Φεβρουαρίου 2011, στις 13.00 το μεσημέρι, προγραμματίζουμε συνεστίαση στο Μαρούσι, Αγ. Κωνσταντίνου 52 & Λεωφ. Κηφισίας, στο κέντρο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ, τηλ. 2102138366, Τιμή 35 € το άτομο. Τραγουδάει ο Δάκης και άλλοι καλιτέχνες.

Στις 10-13 Μαρτίου, προγραμματίζουμε αεροπορική τετραήμερη εκδρομή στην Κων/πολη, για να παρακολουθήσουμε τους Α΄Χαιρετισμούς, αλλά και τη λειτουργία στο Πατριαρχείο μας την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Τιμή 490 € το άτομο, όλα πληρωμένα, Ξενοδοχείο Τιτάνικ, στο Ταξίμ. Δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο, στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στην κοπή της πίτας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η Πρόεδρος                                                                     Η Γεν. Γραμματεύς

Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη                                  Μαρία Βάβαλη