ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 26-27/11/11 (Πρόγραμμα εκδρομής )

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΦΕΝΕΟΣ-ΔΟΞΑ-ΓΚΟΥΡΑ

2 ΜΕΡΕΣ – ΟΔΙΚΗ (26 – 27/11/11) ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΜΕΡΑ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 09.00 π.μ μπροστά στη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, στην Κηφισίας, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ. ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΖΗΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ. EΠΙΣΚΕΨΗ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΙΟΥ. ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

2Η ΜΕΡΑ : ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΤΟΣΚΕΠΑΣΤΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΖΗΡΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ,ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ,ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΝΕΟ,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΞΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (17ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ) ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ). ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΦΙΞΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

MONAΔΙΚΗ ΤΙΜΗ : €80,- ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : * 1 (ΜΙΑ) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝ/ΧΕΙΟ-ΞΕΝΩΝΑ (ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ) * ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΠΡΩΪΝΟ + ΔΕΙΠΝΟ) * ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ * ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ