ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012

Ο Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, σας εύχεται Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.

Με χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της Πίτας μας στις 22-01-12, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.30 μ.μ. στην Κηφισιά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1. Φέτος θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να ευλογήσει την πίτα μας ο νέος μας Μητροπολίτης Χίου-Ψαρών και Οινουσών, κ.κ. Μάρκος. Θα προσφερθούν, όπως πάντα, Χιώτικα γλυκά και κεράσματα. Σας περιμένουμε όλους.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, στις 13.00 το μεσημέρι, προγραμματίζουμε συνεστίαση στην αίθουσα δεξιώσεων GALA, Μαραθώνος 4, Δροσιά, έναντι Αρσακείου Εκάλης τηλ. 2108141752. Τιμή 32 € το άτομο. Θα μας κρατήσει συντροφιά ο Γιάννης με την κιθάρα του.

01 Μαρτίου πάμε στο badminton στην παράσταση: ¨αναζητώντας τον ΑΤΙΚ ”. τιμή 20€

Τον διεθνούς φήμης Αστροφυσικό και συμπατριώτη μας, Ακαδημαϊκό, Σταμάτη Κριμιτζή, θα τιμήσουμε στις 04-03-12, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 μ.μ. στο εκπαιδευτικό και συνεδριακό κέντρο της Αγροτικής τράπεζας, στην Ν. Ερυθραία, οδός Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Καστρί.

Για τους Δ‘ Χαιρετισμούς, προγραμματίζουμε τριήμερη εκδρομή στο Μυστρά, στις 23-24 και 25 Μαρτίου. Τιμή 110 €

Αρχές Ιουνίου προγραμματίζουμε εκδρομή στη Χίο. Δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο, στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στην κοπή της πίτας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η Πρόεδρος                                                                                          Η Γεν. Γραμματεύς

Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη                                                      Μαρία Βάβαλη