Δελτίο τύπου

Αθήνα  03-03-13

Λέγεται ότι οι Χιώτες πάνε δύο-δύο, αλλά στις τελευταίες εκδηλώσεις τους, μάλλον πάνε… 100-100 ! Την Κυριακή,  03-03-13, οι Χιώτες και οι φίλοι τους, πραγματοποίησαν  τη συνεστίαση τους στην Κηφισιά, στο γνωστό THE OLD TIMES. Ο Σύλλογος πραγματοποίησε την εκδήλωση, με στόχο να συγκεντρώσει λεφτά για να καλύψει τις ανάγκες φοιτητή και να μην εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Από  ότι είπε η πρόεδρος, Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, τα κατάφεραν μια χαρά και συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό. Στον απολογισμό της προέδρου για το έργο του Συλλόγου τα λίγα χρόνια που λειτουργεί, ανέφερε περιληπτικά τις διάφορες χορηγίες τους:  στην εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας στην κάτω Κηφισιά, στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού, στον Μητροπολίτη Χίου για το φιλανθρωπικό του έργο και σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, οικογενειακή, με πολύ κέφι και χορό. Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι και περιμένουν τις νέες εκδηλώσεις.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους  με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των στόχων του.