ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 3 ΜΑΪΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΟΙΑ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί 6.15 π.μ. στο ΚΑΠΗ,  Αγ. Παρασκευής 57 και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της BLUE STAR FERRIES. Άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην Οία όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΠΕΡΙΣΣΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία όπου φυλάσσονται ιερά κειμήλια και άμφια. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε το παραδοσιακό χωριό Πύργος και θα καταλήξουμε στον Αρχαιολογικό χώρο Ακρωτήρι, όπου και θα ξεναγηθούμε. Τελευταίος σταθμός το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Περίσσα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και το βράδυ βόλτα στα Φηρά. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:  ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Μετά το πρωινό  θα αναχωρήσουμε για εκδρομή μας στο Ηφαίστειο. Θα πάρουμε το τελεφερίκ, κι αφού κατεβούμε στο παραδοσιακό λιμανάκι των Φηρών, θα επιβιβαστούμε στα καραβάκια, που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας μεταφέρουν στο νησάκι Νέα Καμμένη. Εκεί θα δούμε από κοντά τον κρατήρα του ηφαιστείου από τον οποίο εξακολουθούν να αναδύονται θειάφι και ζεστός αέρας. . Επιστροφή στα Φηρά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση . Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΘΗΡΑΣ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μουσείο προϊστορικής θήρας όπου απεικονίζει εκθέματα του αρχαιολογικού χώρου του ακρωτηρίου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Οινοποιείο santo wine , όπου θα μας γίνει ξενάγηση για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επεξεργασία του σταφυλιού. Μεταφορά με  πούλμαν στο λιμάνι του Αθηνιού με τις αποσκευές για Αθήνα. Επιβίβαση στο πλοίο της BLUE STAR FERRIES. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή στο ΚΑΠΗ γεμάτοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

03 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟCEANIS BEACH H ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ