Οκτώβριος- Νοέμβριος 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

-Σάββατο 24 Οκτωβρίου, μονοήμερη εκδρομή στην Παναγία τη Μαλεβή και στη γιορτή του Κάστανου στον Πλάτανο. Αναχώρηση 8.00 πμ από το Ζηρίνειο, 8.15 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 10€.

-29 Οκτωβρίου 4ημερη εκδρομή στη  Βάγια Κάλντα,  στο Πίνδος Παλλάς μια και η εκδρομή στους Αγίους Τόπους, αναβάλλεται. Τιμή 185€, με ημιδιατροφή. Αναχώρηση 8.30 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.45 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά.

-Παρασκευή 06 Νοεμβρίου, πάμε ξανά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για να δούμε τη Λίμνη των Κύκνων, με τα μπαλέτα Μπολσόϊ. Αναχώρηση 2.15 μμ από το Ζηρίνειο,  2.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 30€, στην διακεκριμένη ζώνη, 2η, 3η,4η και 5η σειρά.

-Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, πάμε στο « Μάμα Μία » στο Badminton, Τιμή 50€, στην Α ζώνη, 35€ πάνω από τον κεντρικό διάδρομο. Αναχώρηση 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.15 μμ από το Ζηρίνειο.

-Σάββατο 14 Νοεμβρίου, μονοήμερη εκδρομή στους Δελφούς για να γεμίσουμε με ενέργεια. Αναχώρηση 9.00 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  9.15 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά. Τιμή 10€.

-20 με 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πενταήμερη επίσκεψη στο Therme Sylla, στην Αιδηψό, αλλά στην τιμή των 320€. Αναχώρηση 8.30 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.45 πμ από το Ζηρίνειο, 9.00 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά.

-Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα δούμε τον Μπιλ Έλιοτ, στο Παλλάς. Αναχώρηση 5.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.45 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€, στην διακεκριμένη ζώνη, 7η,8η και 9η σειρά.

- Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ εορτάζοντας την απελευθέρωση της Χίου, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση, με κύριο ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Ομότιμο Καθηγητή  Πανεπιστημίου Αθηνών Στέργιο Φασουλάκη, με θέμα : « Η απελευθέρωση της Χίου: ιδιαιτερότητες, συμβολές, αποτελέσματα », στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει « η χορωδία των μικρών τροβαδούρων».

Θα ακολουθήσει κέρασμα και γευσιγνωσία για τα Χιώτικα κρασιά «Αριούσιος».

-Κυριακή 13 Δεκεμβρίου , επίσκεψη στη Μονή Δαφνίου, για να απολαύσουμε τα εξαιρετικά ψηφιδωτά της Μονής. Στη συνέχεια γεύμα στην Ελευσίνα. Αναχώρηση 11.00 πμ από το Ζηρίνειο, 11.15 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 10€.

- Πέμπτη 17 με 20 Δεκεμβρίου, τετραήμερη εκδρομή στο Παρίσι. 3διανυκτερεύσεις στο Παρίσι στο  ξενοδοχείο Mercure Paris La Defense 5 , 4*, με πρωινό σε μπουφέ, αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα, φόροι αεροδρομίων, πούλμαν (ελληνικό), τιμή 560€ σε δίκλινο δωμάτιο.

-Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, πάμε στον «Καρυοθραύστη» στο Badminton. Τιμή 45€, στην Α ζώνη, 25€για παιδιά μέχρι 12 ετών. Αναχώρηση 4.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.00μμ από το Ζηρίνειο.

Δηλώσεις και προγράμματα,  εγκαίρως, στα γραφεία του Συλλόγου,  καθημερινά: 8.00 μέχρι 13.00 το πρωϊ, τηλ. 2108087089 και ζητείστε μας αναλυτικά προγράμματα.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821, 6932194349