Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2015

Website: www.syllogos-Xion-Kifissias.gr

Νοέμβριος-Δεκέμβριος  2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

-Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα δούμε τον Μπιλ Έλιοτ, στο Παλλάς. Αναχώρηση 5.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.50 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€, στην διακεκριμένη ζώνη, 7η,8η και 9η σειρά.

- Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ εορτάζοντας την απελευθέρωση της Χίου, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση, με κύριο ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Ομότιμο Καθηγητή  Πανεπιστημίου Αθηνών Στέργιο Φασουλάκη, με θέμα : « Η απελευθέρωση της Χίου: ιδιαιτερότητες, συμβολές, αποτελέσματα », στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει « η χορωδία των μικρών τροβαδούρων».

Θα ακολουθήσει κέρασμα και γευσιγνωσία για τα Χιώτικα κρασιά «Αριούσιος».

- Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου, πάμε ξανά στη θεατρική παράσταση « ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ». Τιμή 27€, στην Α ζώνη. Αναχώρηση 6.30 μμ από το Ζηρίνειο, 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57.

-Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πάμε στο θέατρο Πάνθεον, να δούμε το « NINE ». Αναχώρηση 7.00 μμ από το Ζηρίνειο, 7.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 26€, στην Α ζώνη.

- Τελικά Σάββατο 12-14 Δεκεμβρίου, τριήμερη εκδρομή στη Καλαμπάκα, Μετέωρα, Περτούλι, Ελάτη, Λίμνη Πλαστήρα. Τιμή 150€, με ημιδιατροφή.

Διαμονή στο ξενοδοχείο Αντωνιάδης τετράστερο, στην Καλαμπάκα.

- Κυριακή 13 με 16 Δεκεμβρίου, τετραήμερη εκδρομή στη ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, να απολαύσουμε την πανέμορφα στολισμένη Βιέννη, την Χριστουγεννιάτικη αγορά Christkindlmarkt και τα κονσέρτα με έργα Μότσαρτ ή Στράους. Τιμή 520€. Αν μαζευτούν 20 άτομα.

-Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Εβοίας. Αναχώρηση 9.00 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  9.15 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά. Τιμή 10€.

-Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, πάμε στον «Καρυοθραύστη» στο Badminton. Τιμή 45€, στην Α ζώνη, 25€για παιδιά μέχρι 12 ετών. Αναχώρηση 4.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.00μμ από το Ζηρίνειο.

-Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, προγραμματίζουμε γεύμα και διασκέδαση στων « Αγγέλων τα Μπουζούκια», στην κεντρική πλατεία της Άνοιξης, τηλ.2106219725. Τιμή 25€.

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2016, θα κόψουμε την Κυριακή 24-01-16 , 11.30 πμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς. Φέτος θα τιμήσουμε τον Γενικό Επιθεωρητή  Δημόσιας Διοίκησης,  κ. Λέανδρο Ρακιτζή, τέως Αρεοπαγίτη. Τον τιμώμενο θα παρουσιάσει ο Επίτιμος Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Δημήτριος Λινός. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

-Για τον Ιανουάριο, προγραμματίζουμε εκδρομή στο Dubai.

Δηλώσεις και προγράμματα,  εγκαίρως, στα γραφεία του Συλλόγου,  καθημερινά: 8.00 μέχρι 13.00 το πρωϊ, τηλ. 2108087089 και ζητείστε μας αναλυτικά προγράμματα.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821, 6932194349