ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ –ΚΟΡΩΝΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ –ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ


 

Κυριακή 31/01/2016 

 

7:30π.μ. αναχώρηση για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στο ενετικό παραθαλάσσιο Βενετσιάνικο κάστρο της ΜΕΘΩΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το κάστρο της ΠΥΛΟΥ με την εκπληκτική θέα στο νησάκι της Σφακτηρίας και την Σπηλιά του Νέστορα, επίσκεψη στο Μουσείο ενάλιων αρχαιοτήτων, στάση. Μετάβαση στο γραφικό λιμανάκι της ΠΥΛΟΥ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 ΔΕΥΤΈΡΑ 01/02/2016

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ,  την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην  ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΊΤΗ 02/02/2016

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη της Υπαπαντής και την λιτάνευση της θαυματουργού εικόνας. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με στάση στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή.