Δεκέμβριος- Ιανουάριος 2017-2018

-Πέμπτη 04 Ιανουαρίου, θα δούμε ξανά τη « Madame Σου Σου», στο Παλλάς. Αναχώρηση 7.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€. Παρακαλώ εξοφλείστε άμεσα, γιατί τα εισιτήρια πρέπει να προαγορασθούν.

Τρίτη 09 Ιανουαρίου, πάμε στο Μέγαρο Μουσικής, να απολαύσουμε το έργο του Van Gogh. Αναχώρηση 5.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.50μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 15€.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, πάμε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, να δούμε το:  Στέλιος Καζαντζίδης, η ζωή του όλη. Αναχώρηση 6.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.50μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα, με τον Οδοντωτό. Αναχώρηση 8.10πμ από το Ζηρίνειο, 8.30πμ  από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 25€ με το εισιτήριο του οδοντωτού.

– Κυριακή 28 Ιανουαρίου, θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στις 13.00, το μεσημέρι στο ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ, στην Πολιτεία, Δεξαμενής και Ολυμπιονικών 1. Η είσοδος με φαγητό και κρασί, είναι στα 37€. Σας περιμένουμε όλους, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να υποδεχθούμε τον καινούργιο χρόνο με χαρά και ευτυχία. Τηλ.2106206433.

-Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, πάμε στη Λυρική Σκηνή, για να δούμε μια από τις δημοφιλέστερες όπερες, τη μοναδική Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι. Τιμή 30€, στο Θεωρείο ΙΙ , ΙΙΙ και στον Κεντρικό εξώστη. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο.

Τετάρτη 01- 02 Φεβρουαρίου, προγραμματίζουμε επίσκεψη στην Καλαμάτα, με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής. Αναχώρηση 8.10 πμ από το Ζηρίνειο,  8.30 πμ. Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, Μεσσήνη, Καλαμάτα, Αγ. Θεοδώρα. Τιμή 80€.

-Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου, πάμε στο Παλλάς να δούμε το CAMBARE, με τον Ζαχαράτο. Αναχώρηση 7.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

-Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, του Αγ. Βαλεντίνου ξανά στο Παλλάς να δούμε το CAMBARE, με τον Ζαχαράτο. Αναχώρηση 5.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

-Το Βιετνάμ-Καμπότζη, προγραμματίζουμε για 17/02/2018, 16 μέρες η και μόνο Βιετνάμ 11 και την Αμερική για 5 Μαΐου, 10 μέρες. Ζητείστε μας το πρόγραμμα και δηλώστε μας τι προτιμάτε.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 με 13.00.

Και στα μέλη

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534