Φεβρουάριος-Μάρτιος 2018

-Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, πάμε στη Λυρική Σκηνή, για να δούμε μια από τις δημοφιλέστερες όπερες, τη μοναδική Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι. Τιμή 30€, στο Θεωρείο ΙΙ , ΙΙΙ και στον Κεντρικό εξώστη. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο.

Πέμπτη 01- 02 Φεβρουαρίου, προγραμματίζουμε επίσκεψη στην Καλαμάτα, με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής. Αναχώρηση 8.10 πμ από το Ζηρίνειο,  8.30 πμ. Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, Μεσσήνη, Καλαμάτα, Αγ. Θεοδώρα. Τιμή 80€.

– Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου, της Υπαπαντής, μετά από παράκληση πολλών, προγραμματίζουμε και μονοήμερη εκδρομή στην Καλαμάτα. Αναχώρηση 7.00πμ από το Ζηρίνειο, 7.20πμ  από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 15€.

-Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου, πάμε στο Παλλάς να δούμε το CABARE, με τον Ζαχαράτο. Αναχώρηση 7.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή στα στον Αγ. Ιωάννη τον Πρόδρομο, στο Λούσιο και φαγητό στο Ελληνικό. Αναχώρηση 8.00πμ από το Ζηρίνειο, 8.20πμ  από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 15€. Έχει λίγο περπάτημα.

-Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, του Αγ. Βαλεντίνου ξανά στο Παλλάς να δούμε το CAMBARE, με τον Ζαχαράτο. Αναχώρηση 5.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.40μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€.

– Παρασκευή 17-20 Φεβρουαρίου, το τετραήμερο της Καθαρής Δευτέρας, πάμε Σπάρτη. Αναχώρηση 8.10 πμ από το Ζηρίνειο,  8.30 πμ. Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57. Τιμή 175€ με ημιδιατροφή. Δηλώστε άμεσα. Θα πάμε Μονεμβασιά, Παναγία Μπούρα, σπήλαιο Καστανιάς, Κροκεές στο καρναβάλι και Μυστρά, Παναγία Μαλεβή

Παρασκευή 02 Μαρτίου, πάμε για χαιρετισμούς, στο μοναστήρι του Αγ. Πορφυρίου στο Μήλεσι. Αναχώρηση 3.45 μμ από το Ζηρίνειο,  4.05 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 4.20μμ από του Θανόπουλου στη Ν. Κηφισιά. Μετά τους χαιρετισμούς θα πάμε για ένα ουζάκι κάπου εκεί κοντά . Τιμή 10€.

-Τετάρτη 07 Μαρτίου, πάμε στη Λυρική Σκηνή, για να δούμε μια από τις δημοφιλέστερες όπερες, το Ρωμαίος και Ιουλιέττα. Τιμή 35€, στο Θεωρείο ΙΙ , ΙΙΙ και στον Κεντρικό εξώστη. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο.

Πέμπτη 15-19 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πενταήμερη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 320€, σε δίκλινο δωμάτιο και 450€ το μονόκλινο. Αυτή τη φορά υπάρχει η δυνατότης επταήμερης παραμονής, μέχρι 21/03 στην τιμή των 450€. Αναχώρηση 8.20 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά.

-Τετάρτη 28 Μαρτίου, πάμε στη Λυρική Σκηνή, για να δούμε  όπερα, Λουτσία, του Ντονιτσίτι. Τιμή 35€, στο Θεωρείο ΙΙ , ΙΙΙ και στον Κεντρικό εξώστη. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο.

-Τετάρτη 18 Απριλίου, πάμε στη Λυρική Σκηνή, για να δούμε μια ακόμη δημοφιλή όπερα, το Μαγικό Αυλό. Τιμή 35€, στο Θεωρείο ΙΙ , ΙΙΙ και στον Κεντρικό εξώστη. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο.

Κυριακή 22 Απριλίου, πάμε στο Παλλάς να δούμε το Αναζητώντας τον Αττίκ. Αναχώρηση 6.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.40μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€.

-Το Βιετνάμ-Καμπότζη, προγραμματίζουμε για 17/02/2018, 16 μέρες η και μόνο Βιετνάμ 11 και την Αμερική για 5 Μαΐου, 10 μέρες. Ζητείστε μας το πρόγραμμα και δηλώστε μας τι προτιμάτε. Όσοι ενδιαφέρεστε για Βιετνάμ, από Δευτέρα μπορείτε να φέρνετε 200€ για προκαταβολή.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 με 13.00.

Και στα μέλη

Κίτσα Παντελούκα                        210 8022058