ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΧΑ 2018

Αθήνα   12-03-2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΣΧΑ  2018

Μεγάλη Πέμπτη 05 Απριλίου,  αναχώρηση 8.45 πμ από το Α ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής 57, 9.00 πμ από το Ζηρίνειο, 9.20 από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Με διάφορες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθούμε, αν ο χρόνος το επιτρέπει, τον τάφο του Αγίου Παϊσίου και πάμε  στη ΣΑΝΗ Χαλκιδικής, στο 5*ξενοδοχείο SIMANTRO BEACH. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ στη γειτονική εκκλησία, στη Νέα Φώκαια,  για να ακούσουμε τα δώδεκα Ευαγγέλια.

Μεγάλη Παρασκευή,  πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της Κασσάνδρας, επίσκεψη στην εκκλησία Αθυτο/Κασσάνδρεια, για να παρακολουθήσουμε την τελετή της Αποκαθήλωσης, μεσημεριανό στην Ταβέρνα Σεργιάννης στη Νέα Φώκαια, η στην Ταβέρνα του ξενοδοχείου, Βραδινό πριν η μετά τον Επιτάφιο στο ξενοδοχείο, Επιτάφιος στη Νέα Φώκαια.

-Μεγάλο Σάββατο, πρωινό και αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓ. ΟΡΟΣ). Στη συνέχεια αναχώρηση για το μεσαίο πόδι της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ την ΣΙΘΩΝΙΑ, όπου θα επισκεφτούμε τον ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, στάση. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως και μετά την Ανάσταση δείπνο στο εστιατόριο όπου θα απολαύσουμε και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

Κυριακή του Πάσχα: Το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα στους χώρους γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου θα ψήνονται αρνιά και θα προσφέρεται ούζο με μεζέδες. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριό του ξενοδοχείου, με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Το απόγευμα θα κάνουμε το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ, θα περάσουμε από ΣΙΒΗΡΗ – ΛΟΥΤΡΑ και στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ θα κάνουμε στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

– Δευτέρα:  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , επίσκεψη στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ στάση. Επιστροφή για την Αθήνα με γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα λειτουργεί η Ταβέρνα στην παραλία A La Carte. Επίσης θα λειτουργεί η θερμαινόμενη κλειστή πισίνα και το Spa του ξενοδοχείου με μασάζ, χαμάμ, σάουνα και διάφορες περιποιήσεις

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει η σειρά των εκδρομών. Τιμή 250€, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Μονόκλινο 380€.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 με 13.00.

Και στα μέλη

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534