Μάιος-Ιούνιος 2019 ι

Δευτέρα 13 Μαΐου, θα τελέσουμε παραμονή της εορτής του Αγίου Ισιδώρου, εσπερινό με αρτοκλασία και κέρασμα, στην εκκλησία της Αγ. Μαρκέλλας, Φραγκοπούλου 25, στην Κάτω Κηφισιά,  7.00 μ.μ.

– Τα Τζουμέρκα τελικά μετατοπίστηκαν για Παρασκευή-Δευτέρα, 17-20 Μαΐου στο ξενοδοχείο Βυζαντινό. Τιμή 220€ με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο. Μονόκλινο 310€. Αναχώρηση 9.0 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  9.15 πμ από το Ζηρίνειο, 9.30 πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

Κυριακή 19 Μαΐου, πάμε στο Παλλάς να δούμε το «Ζητείται Ψεύτης». Αναχώρηση 5.40μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.00μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 29€. Πολύ καλές θέσεις.

-Τετάρτη 22 Μαΐου, θα δούμε στη Λυρική Σκηνή μία από τις διασημότερες όπερες του 20ού αιώνα τη  Λαίδη Μάκβεθ. Αναχώρηση 5.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.50μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 35€ στον εξώστη, κεντρικές θέσεις και 45€ θεωρείο ΙΙΙ.

Παρασκευή 24-25 Μαΐου, προγραμματίζουμε διήμερη εκδρομή στην Άνδρο. Αναχώρηση 6.30πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.50πμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, 7.55πμ από Ραφήνα με το Supper Ferry. Τιμή 90€ σε δίκλινο δωμάτιο, 110€ σε μονόκλινο, με όλες τις μετακινήσεις και το πούλμαν μαζί.

-Σάββατο  01 Ιουνίου προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή,

στα Ψαχνά Ευβοίας, στο μοναστήρι Μακρυμάλλης και στον Αγ. Νικόλαο στην Αμάρυνθο. Αναχώρηση 8.0 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.15 πμ από το Ζηρίνειο, 8.30 πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Τιμή 10€.

-Τετάρτη 05 Ιουνίου  προγραμματίζουμε να δούμε τη «ΝΟΡΜΑ» στο Ηρώδειο, του Bellini. ΤΙΜΉ 50€. Αναχώρηση 7.20μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.40μμ από το Ζηρίνειο.

Παρασκευή 07-09 Ιουνίου  προγραμματίζουμε τριήμερη εκδρομή, Τήνο-Δήλο. Αναχώρηση 3.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 3.45μμ από το ταχυδρομείο στη Ν. Κηφισιά, 4.05μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, 5.30μμ από Ραφήνα με το Θεολόγος. Τιμή 170€ σε δίκλινο δωμάτιο, 210€ σε μονόκλινο, με όλες τις μετακινήσεις και το πούλμαν μαζί.

Κυριακή 16 Ιουνίου,  8ημερη εκδρομή στη Ρωσία. Μόσχα, Ζαγκόρσκ, Αγία Πετρούπολη, θερινά Ανάκτορα, Πετροντβόρετς (Πέτερχοφ), Ερμιτάζ, Πλήρες οδοιπορικό στο Χρυσό Δακτύλιο. Βλάντιμιρ , Σουζντάλ .Τιμή 1560€ με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*sup . Μονόκλινο 1960€.

-Τρίτη 02 Ιουλίου, 11ημερη εκδρομή Σκανδιναβία, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι, Στοκχόλμη, Όσλο,  στο ιστορικό Σταβάνγκερ, τη θεαματική διαδρομή Σταβάνγκερ-Μπέργκεν, τα εκπληκτικά φιόρδ της Νορβηγίας, και κρουαζιέρα  στην Βαλτική. Τιμή 1930€ σε δίκλινο δωμάτιο.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά

Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 με 13.00.

Και στα μέλη

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534