Αγαπητά μας μέλη και πάλι Καλησπέρα.

 

Παρόλη την αισιόδοξη στάση που θέλουμε να διατηρήσουμε και που πρέπει να φροντίσουμε να την έχουμε με κάθε τρόπο, η παγκόσμια κατάσταση είναι σοβαρή και η χώρα μας περνάει δύσκολα!

Δόξα τω Θεώ, εμείς τουλάχιστον προλάβαμε και απολαύσαμε αρκετές ωραίες εκδηλώσεις και σαν θέατρα και σαν εκδρομές και πάλι πιστεύω κάποια στιγμή, θα επανέλθουμε στις ευχάριστες αυτές δραστηριότητες μας.

Για την ώρα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων φορέων, ακυρώνουμε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας και ελπίζουμε και ευχόμαστε, σύντομα να αποκατασταθεί η φυσιολογική ζωή στην χώρα μας και στον πλανήτη γενικότερα. Ας είμαστε καλά και ο Θεός να βάλει το χέρι Του, γιατί η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη.

Θέλουμε όμως, όλα τα μέλη του συμβουλίου, να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας και να ευχηθούμε να έχουμε πίστη και δύναμη, να τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις παρούσες δυσκολίες και να βγούμε σοφότεροι, ταπεινότεροι και καλλίτεροι άνθρωποι.

Για ότι χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε. Όποιοι έχετε δώσει προκαταβολές και δεν έχετε έρθει ακόμα να τις πάρετε, όποτε μπορέσετε, ελάτε.

Χαλαρώστε, σκεφτείτε θετικά και ας προσευχηθούμε όλοι για την καλλίτερη έκβαση των πραγμάτων.

Καλό βράδυ!