καλησπέρα

Αγαπημένοι μας φίλοι καλησπέρα και πάλι, καλό μήνα, καλό κι ευλογημένο! Πιστεύω να είστε όλοι καλά και να βρεθούμε σύντομα.

Μας λείπετε όλοι και πολλοί με ρωτάνε πότε θα αρχίσουν οι εκδρομές. Θα αρχίσουν, αλλά ακόμα λίγο νωρίς το βλέπω. Αν τα καταφέρουμε τον Ιούνιο καλά θα είναι, μέχρι τότε τις ονειρευόμαστε, καλό κάνει. Ονειρευόμαστε, προσευχόμαστε και φτιάχνουμε επιδερμίδα! Λίγο η χαλάρωση, λίγο κανένα κιλό που βάλαμε, τσιτώνει η επιδερμίδα!

Τσιτωμένοι λοιπόν και ξεκούραστοι, ποιος μας πιάνει! Θα ξεκινήσουμε από την Τήνο, μεγάλη η Χάρη Της. Θα πάρουμε σβάρνα τα νησιά και βλέπουμε. Καλά να είμαστε όλοι! Μα όλοι μας. Γι αυτό μένουμε μέσα!

Το τηλέφωνο έχει πάρει φωτιά, όχι δηλαδή ότι και πριν έμενε ήσυχο, αλλά τώρα είναι πιο κοινωνικό. Δεν προφταίνω να πλήξω, φαντάζομαι και σεις. Θέλοντας όμως να επικοινωνήσουμε με όλους σας είπα να σας πω μια καλησπέρα και να σας στείλω μια συμπαθητική ιστορία που την έχω ξαναδημοσιεύσει εδώ και κάποια χρόνια. Βλέπετε η Κίνα δεν έχει μόνο κορονοιό, αλλά και ιστορία και φιλοσοφία. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τις αδυναμίες της περίπτωσης. Πολλά καλά θα βγουν από αυτή την ιστορία.

Καλό σας βράδυ λοιπόν και σύντομα θα επικοινωνήσουμε και πάλι

Φιλιά σε όλους!