Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα

Να που έφθασε και το Πάσχα! Με όλη μας την αγάπη, το ΔΣ του συλλόγου μας κι εγώ προσωπικά, σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές, για Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και να έχουμε όλοι, υγεία και αγάπη στην καρδιά μας. Τα μέτρα χαλαρώνουν και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με αγαπημένες και σταθερές εκδηλώσεις: το Θέρμε Σύλλα και την Τήνο. Ακόμα τολμάμε να προγραμματίσουμε για την ΑΡΜΑΤΑ, που γίνεται στις Σπέτσες το Σεπτέμβρη, τριήμερη εκδρομούλα. Σας επισυνάπτω για την ώρα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σύντομα θα επικοινωνήσουμε και για τα υπόλοιπα.

Ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα! να νοιώσετε το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας και να συνειδητοποιήσουμε όλοι, όσο γίνεται καλλίτερα, ότι όλα είναι εφήμερα, ένα όνειρο, το μόνο που μένει είναι ότι μπορέσαμε να δώσουμε σ’ αυτή τη ζωή, καλές σκέψεις, καλοσύνες, αγάπη, έναν καλό λόγο, μια παρηγοριά, ένα ζεστό χαμόγελο, τις ευχές μας και ευλογίες! ευλογείτε τους πάντες και τα πάντα, γιατί ότι δίνουμε, παίρνουμε! Πλημυρίστε με φως και αγάπη, με δοξολογίες και ευχαριστίες για όλα τα καλά που έχουμε και για όλα τα κακά που δεν έχουμε. Ας μην αφήσουμε χώρο για τίποτα αρνητικό και ο Θεός θα να είναι μαζί μας!

Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τις ευχές μας και ευχαρίστως λαμβάνουμε και τη δική σας. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα.

Εκ μέρους του ΔΣ

Η πρόεδρος