Ιούνιος 2021

Παρασκευή 04-08 Ιουνίου, την τακτική μας πενταήμερη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 420€, σε δίκλινο δωμάτιο και 700€ το μονόκλινο η την εξαήμερη,  Πέμπτη 03-08 Ιουνίου,  στην τιμή των 500€, σε δίκλινο δωμάτιο και 800€ το μονόκλινο Αναχώρηση 8.15 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

Κυριακή 20 Ιουνίου, μονοήμερη εκδρομή στην ΚΡΥΑ Λειβαδιάς, το οικοτροφείο Ταβιθά και τη Μονή Ιερουσαλήμ. Αναχώρηση 8.15 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Τιμή 20€.

Κυριακή 27-28 Ιουνίου, διήμερη εκδρομή στην Τήνο. Τιμή 105€, σε δίκλινο δωμάτιο και το πούλμαν μαζί. Το μονόκλινο130€. Αναχώρηση  6.40 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7,00 πμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, 7.50 πμ από Ραφήνα με το Super Ferry. Επιστροφή: αναχώρηση 2.35 μμ από Τήνο με το Super Ferry. Διαμονή στο ξενοδοχείο ΑΙΟΛΟΣ.

Θερμή παράκληση, δηλώστε μας το συντομότερο και φέρτε μας προκαταβολή.

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σας συναντήσουμε ξανά και να συζητήσουμε τις προτάσεις σας για πιθανές εκδηλώσεις.

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 13.00. Και στα μέλη

Λεώνη Σαρέλη                               210 8024534