Δεκέμβριος 2022

-Πέμπτη 08-12 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 400€, σε δίκλινο δωμάτιο και 640€ το μονόκλινο, με 5 μεσημεριανά γεύματα η πενταήμερη 08-13, στην τιμή των 460€, σε δίκλινο δωμάτιο και 760€ το μονόκλινο. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

-Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, πάμε στο θέατρο Πειραιώς 131, να απολαύσουμε την κωμωδία  Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ. Αναχώρηση 7.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 22€ .

-Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, πάμε στο θέατρο Ιλίσια, να δούμε το ΝΤΑ, με το Βαλτινό. Αναχώρηση 6.25μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  6.45μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 23€ .

-Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, λέμε να επαναλάβομε το Bazaar με  γούρια και Χιώτικα προϊόντα, γλυκά, κρασιά, λικέρ, ζυμαρικά, ούζα , κοσμήματα και πολλά άλλα πράγματα, στα γραφεία του Συλλόγου, Ρήγα Φεραίου 19 και Ροδάνθης 2 και ώρες 10.30πμ με 7.00 μμ. Θα προσφερθεί καφές με κουλουράκια.

-Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να απολαύσουμε την όπερα Δον Κιχώτης. Αναχώρηση 5.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.45μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 44€, 37€ και 22€ . Εξόφληση μέχρι 16/12.

-Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου-Τετάρτη 04 Ιανουαρίου, διοργανώνουμε επταήμερη εκδρομή στην Ελβετία, Λουκέρνη-Χούρ-Λωζάνη-Ζυρίχη, με το αλπικό τραίνο. Τιμή 1400€σε δίκλινο δωμάτιο, 2000€ το μονόκλινο. όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ δηλώστε μας μέχρι 31-10.

-Πέμπτη 05 Ιανουαρίου, , πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να απολαύσουμε Τα παραμύθια του Χόφμαν. Αναχώρηση 5.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.45μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 56€ (πλατεία), 51€, 41€ και 22€ . Εξόφληση μέχρι 22/12.

-Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, , πάμε στο ΠΑΛΛΑΣ να απολαύσουμε την κωμωδία, Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΩ. Αναχώρηση 5.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 30€ .

-Για κρατήσεις: στο Ιατρείο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 13.00.Και στα μέλη

• Αγγελική Καρμίρη 210 8079486
  • Κίτσα Παντελούκα 210 8022058