5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΚΟΖΑΝΗ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναχώρηση 8.00πμ από Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.15πμ από το Ζηρίνειο, 8.30πμ από του Θανόπουλου στη Ν. Κηφισιά. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και μεσημεριανό φαγητό στη Λαμία και Καλαμπάκα. Άφιξη στην Καστοριά. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε και θα καταλήξουμε στα Λουτρά Πόζαρ για να απολαύσει όποιος επιθυμεί τη λουτροθεραπεία και  να επωφεληθεί από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού. Επιστρέφοντας στη Καστοριά θα κάνουμε μια μικρή στάση στο Νυμφαίο για καφέ. Προαιρετική βραδιά σε κοσμικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: KOZANH – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Κοζάνη για να παρακολουθήσουμε τα δρώμενα του καρναβαλιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο της Καστοριά, διανυκτέρευση.

4η  μέρα: KOZANH – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε και πάλι για την Κοζάνη να παρακολουθήσουμε το εθιμό της πόλης το κάψιμο του Καρνάβαλου. Επιστροφή στην Καστοριά. Διανυκτέρευση.

5η  μέρα: ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα Μετέωρα όπου θα επισκεφτούμε την μονή του Αγ. Στεφάνου κ πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα κάνουμε μια στάση στα Καμένα Βούρλα για να γευματίσουμε.

Η απόσταση Καστοριάς-Κοζάνης είναι 45’