ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Αναχώρηση 8.30πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.50πμ από το Ζηρίνειο, 9.10πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στον Ορχομενό, θα επισκεφτούμε τις πηγές Χαρίτων με το πεστροφείο της περιοχής. Συνεχίζουμε το ταξίδι για να φτάσουμε στον Όσιο Λουκά  όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα και να θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική του. Συνεχίζουμε για το χωριό Ζεμένο όπου θα γευματίσουμε για να κατά λήξουμε αργά το απόγευμα στην Άνω χώρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

Το Σάββατο μετά το πρωινό μας, θα παρακολουθήσουμε την τοπική γιορτή, το έθιμο του Σίγκλινου και την απόσταξη του τσίπουρου, με μεζέδες που διοργανώνεται από το σύλλογο του χωριού.

Την Κυριακή, μετά το πρωινό φεύγοντας από την Άνω χώρα, θα περάσουμε με το καραβάκι από το Αντίρριο στο Ρίο εν πλω για να φτάσουμε στο χωριό Πλατανιώτισσα όπου έχει βρεθεί το αποτύπωμα της Παναγίας, αγκαλιά με το θείο βρέφος, μέσα στον κορμό του δένδρου. Θα μας μιλήσει και ο Ιερέας του χωριού. Θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Θα προσπαθήσουμε να επισκεφθούμε και τη Βαρνάκοβα.

Το Σάββατο βράδυ, μπορούμε να φάμε με μενού στο ξενοδοχείο, στην τιμή των 25€.

Αν ενδιαφέρεστε μας το λέτε άμεσα για να τους ενημερώσουμε.