Οι Χιώτες της Κηφισσιάς με τους φίλους τους βρέθηκαν σε μια παραδοσιακή Χιώτικη ζεστή ατμόσφαιρα

Φωτογραφία από τη συνεστίαση του Συλλόγου Χίων Κηφισιάς Από αριστερά οι Δήμαρχοι, Οινουσσών Ευάγγελος Αγγελάκος, Κηφιασιάς Νίκος Χιωτάκης και Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, με την πρόεδρο του Συλλόγου Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη

Σε μία ζεστή και παραδοσιακή Χιώτικη ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, πραγματοποίησε τη συνεστίαση του στις 28 Φεβρουαρίου, στο «The Old Times» στο Κεφαλάρι.

Τη συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επιφανείς Χιώτες και Οινουσσιώτες, αλλά και φίλοι του Συλλόγου και ιδιαιτέρως ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Οινουσσών Ευάγγελος Αγγελάκος και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας.

Σκοπός της εκδήλωσης η συνάντηση των Χιωτών μεταξύ τους, αλλά και η πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς, για την ενίσχυση της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρκέλλας, που βρίσκεται στην Κηφισιά, στην Φραγκοπούλου 25, χτισμένη σε οικόπεδο που Χιώτης δώρισε γι αυτό το σκοπό.

Στην εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας ο Σύλλογος πραγματοποιεί λειτουργία κάθε χρόνο, στην εορτή του Αγίου Ισιδώρου και των Αγίων Βικτώρων. Η λαχειοφόρος αγορά απέδωσε 2.700 €.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, αλλά και βοήθησαν στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς για την Αγία Μαρκέλλα, ιδιαιτέρως δε την εταιρεία ΙΩΝΙΑ για το υπέροχο σερβίτσιο «ΛΑΜΨΗ», που προσέφεραν, τον καλλιτέχνη Α. ΖΕΡΒΑ για τον καταπληκτικό πίνακα Λουλουδιών, την CAMERA GALERY, για την ωραιότατη συλλεκτική επαγγελματική φωτογραφική μηχανή του 1953, την κ. ΠΟΠΗ ΧΑΛΚΙΑ για τα βιβλία της “Τα Μοναστήρια της Χίου και Οι Άγιοι της Χίου”, την εταιρεία ΙΣΙΔΩΡΙΔΗ για τα πουλόβερ FRED PERRY, τη διακοσμήτρια ΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ για τη σύνθεση με τεχνητά λουλούδια, τη κ. Κάθυ Παρασκευοπούλου, και τα τουριστικά γραφεία RIKA TRAVEL και ΚΟΤΣΙΡΗ, για τις εκδρομές τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τα ούζα ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ, για τις προσφορές τους με τσίχλες και λικέρ μαστίχας αντίστοιχα, που προσφέραμε στα τραπέζια των προσκεκλημένων.

Να σας θυμίσουμε και τις επόμενες εκδηλώσεις μας, την τετραήμερη εκδρομή στην Πόλη, 18-20 Μαρτίου και την τετραήμερη εκδρομή στα υπέροχα Ζαγοροχώρια,  18-21 Απριλίου. Επίσης τη συμμετοχή μας όπως κάθε χρόνο, στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς , με περίπτερο με Χιώτικα Προϊόντα και την Λειτουργία στην Αγία Μαρκέλλα, 14 Μαϊου, του Αγίου Ισιδώρου.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας.