Πάσχα 2009

Ο Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, μετά την σεμνή αλλά πολύ επιτυχημένη εκδήλωση προς τιμήν του Επίτιμου Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινού, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς που με την παρουσία σας, τιμήσατε και λαμπρίνατε την εκδήλωση και ειδιαίτερα τον Αρεοπαγίτη και Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστικών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπο Αθανασίου, για την μεστή, αληθινή και τόσο ωραία ομιλία, στην οποία τόσο γλαφυρά παρουσίασε την προσωπικότητα και το έργο του Δημήτρη Λινού.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας, για την πραγματοποίση της δεξίωσης που ακολούθησε, το ούζο Stefos του Σταμάτη Μονογιούδη, την Βιομηχανία Γάλακτος Χίου, «Πελινναίον», την Εταιρεία Άνεμος και Κάμπος και την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Γεωπονικών Ερευνών, για την παραχώρηση της ωραίας αίθουσας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας.

Βέβαια η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την προσφορά εργασίας όλων των κυριών του Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίες είναι και άξιες συγχαρητηρίων, για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αφού ευχηθούμε σε όλους σας Καλή Ανάσταση και πάντα με υγεία και χαρά, να σας υπενθυμίσουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας :

  • 29 Απριλίου με 17 Μαϊου, θα συμμετέχουμε, όπως κάθε χρόνο, στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο περίπτερο Νο 99 .
  • Στις 12 Μαϊου, ημέρα Τρίτη και ώρα 8 μ.μ. θα έχουμε εκδήλωση μέσα στην Ανθοκομική και θα μιλήσει ο Συμπατριώτης μας Παντελής Σαλιάρης για τους Λαλάδες ( τουλίπες ) και τις Ορχιδέες της Χίου.
  • Στις 13-05-09, ημέρα Τετάρτη, θα τελεστεί Εσπερινός στις 18.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρκέλλας της Χιοπολίτιδος, στην Κάτω Κηφισιά, Φραγκοπούλου 25 και στις 14 Μαϊου, 7.30 το πρωϊ, θα τελέσουμε Θεία λειτουργία, προς τιμήν του Αγίου Ισιδώρου, Αγίου του νησιού μας. Θα προσφέρουμε κέρασμα, με Χιώτικα σπιτικά γλυκά και αναψυκτικά. Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.