ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί μας Συμπατριώτες και φίλοι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, με υγεία και κάθε ευτυχία στα σπίτια μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  συμμετέχουμε στην Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς, προβάλλοντας το νησί μας, τη Χίο, το μαστιχόδενδρο και τη μαστίχα με τις τόσες θεραπευτικές ιδιότητες και διαθέτοντας Παραδοσιακά  Χιώτικα Προϊόντα. Η έκθεση θα διαρκέσει από 28 Απριλίου  μέχρι  16  Μαϊου και πραγματοποιείται στο Άλσος της Κηφισιάς, μπροστά στον Ηλεκτρικό Σταθμό της Κηφισιάς. Θα είμαστε εκεί κάθε μέρα Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, από τις 10 το πρωϊ μέχρι τις 10 το βράδυ. Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσετε και να απολαύστε Χιώτικα προϊόντα με το υπέροχο άρωμα και τη γεύση Μαστίχας και όχι μόνο !

Στις    06/05/2010, ημέρα  Πέμπτη, στις 7.15 μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε  εκδήλωση στο χώρο της έκθεσης με θέμα « Τριαντάφυλλα και ροδοζάχαρη Χίου ». Θα μας μιλήσει σχετικά η δημοσιογράφος Μερσύνη Λαμπράκη και θα προσφερθούν χιώτικα προϊόντα με τριαντάφυλλο. Θα προβάλλουμε σχετικό ντοκυμαντέρ .Ελάτε να απολαύσετε μία ζεστή Χιώτικη βραδιά.

Για την εορτή του Αγίου Ισιδώρου, θα τελέσουμε εσπερινό στις 13-05-10 στις 7.00 μ.μ, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας, στην οδό Φραγκοπούλου 25, στην Κάτω Κηφισιά, και το πρωϊ της Παρασκευής στις 14 Μαίου, Θεία Λειτουργία με κέρασμα και αρτοκλασία. Σας περιμένουμε με τους φίλους σας.

Αναφέρουμε ότι η εκδρομή στην Πόλη είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία και θα μας μείνει αξέχαστη. Του χρόνου προγραμματίζουμε κάτι αντίστοιχο στην Αίγυπτο: Αλεξάνδρεια, Κάϊρο, Σινά.  Υπέροχα περάσαμε και στα Ζαγοροχώρια.

Προγραμματίζουμε για τις 21 Μαϊου ημέρα Παρασκεύη, με 28 Μαίου, εκδρομή στην Καπαδοκία. Πηγαίνουμε αεροπορικώς Σμύρνη και από εκεί οδικώς Παμουκαλέ, Καπαδοκία, Αφιόν, Σμύρνη, Αθήνα. Θέσεις περιορισμένες, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. 560 € με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο.

Επίσης 11-12 Ιουνίου πάμε διήμερη εκδρομή στην Τήνο.  6.50 π.μ. αναχώρηση με πούλμαν από τη στάση του λεωφορείου απέναντι από το Ζηρίνειο για Ραφήνα. Από Ραφήνα αναχωρούμε 8.00 με το Super Ferry, θα μείνουμε στο Ξενοδοχείο Ποσειδώνιο πάνω στην προκυμαία, θα κάνουμε το γύρω του νησιού και το Σάββατο πρωϊ θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία και μετά βόλτα στη παραλία. 2.15 μ.μ. αναχώρηση για την Ραφήνα όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να επιστρέψουμε στην Κηφισιά. Κόστος 90 ευρώ το άτομο, για δίκλινο δωμάτιο.

Αποκτήσαμε και πρόσβαση στο internet .Μπορείτε να μπαίνετε και να βρίσκετε εκεί όλες τις ανακοινώσεις και τα προγράμματα μας. www.syllogos-xion-kifissias.gr

Σκοπεύουμε να εκδώσουμε εφημερίδα. Όποιος ενδιαφέρεται να γράφει η να διαφημιστεί, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Η Πρόεδρος                                                        Η  Γεν. Γραμματεύς

Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη                                  Μαρία Βάβαλη

Tags: