Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ

Την Κυριακή το μεσημέρι 06 Φεβρουαρίου, στο κέντρο Νάρκισος στο Μαρούσι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισίας και Βορείου Αττικής, διοργάνωσε με πολλή μεγάλη επιτυχία, την ετήσια συνεστίαση του.

Πολύς κόσμος, που με πολλή κέφι, τραγούδησε και χόρεψε νησιώτικα τραγούδια, αλλά και νοσταλγικά τραγούδια από την Αίγυπτο. Βλέπετε το πρόγραμμα εκτέλεσε ο Δάκης, γέννημα θρέμμα Αλεξάνδρειας, με την ορχήστρα του. Η πρόεδρος, Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την τέλεια οργάνωση της εκδήλωσης και οι καλεσμένοι έμειναν κατενθουσιασμένοι. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ του πατρός Αντωνίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, με την σύζυγο του Μαριάννα Λουκιδέλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Οινουσών Γεώργιος Δανιήλ και πολλοί επιφανείς Χιώτες και Οινουσιώτες και φίλοι τους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς : το κατάστημα ΙΩΝΙΑ, στην Κηφισιά, το κατάστημα ROCOCCO, το κατάστημα ΣΟΦΙΤΑ της κ. Πετρούτσου, την κ. Κάθυ Παρασκευοπούλου, την Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, και το κέντρο La touche, την κ. Πατέρα Χρυσάνθη, τα φυτά ΙΣΣΑΡΗ και τα χιώτικα κρασιά ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε.