8 ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ(20-06-11 με 27-06-11)

  20/06 ΔΕΥΤΕΡΑ: Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Μόσχα. Άφιξη, συνάντηση με τον ξεναγό μας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

21/06 ΤΡΙΤΗ: Πρωινό και επίσκεψη στον Ι.Ν.Σωτήρος Χριστού, Ι.Μ.ΝΟΒΟΝΤΙΕΒΙΤΣΙ ,στο Κρεμλίνο (Ναοί Μπλακοβενσένσκι και Ουσπένσκι του 15ου αιώνα, μεγάλο κανόνι, καμπαναριό του Ιβάν του Τρομερού, μέγαρο συνεδρίων) και Κόκκινη Πλατεία (Ι.Ν.Αγ. Βασιλείου, Παρεκκλήσιο Παναγίας Πορταίτισσας). Δείπνο και διανυκτέρευση στη Μόσχα.

22/06 ΤΕΤΑΡΤΗ: Πρωινό, και επίσκεψη το μουσείο Πούσκιν και στην Γκαλερί Τετριακόφ με τα έργα της Ρωσικής Αγιογραφίας Ρουμπλιόφ & Ρέπιν. Το απόγευμα προτείνουμε να επισκεφθείτε εσωτερικά το Κρεμλίνο με το περίφημο οπλοστάσιο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

23/06 ΠΕΜΠΤΗ: Πρωινό και επίσκεψη στη Λαύρα του Αγίου Σεργίου στο Σεργκέι Ποσσάντ, όπου υπάρχει και το Παρεκκλήσιο με το λείψανο του Αγ. Μάξιμου του Γραικού. Επιστροφή στη Μόσχα και επίσκεψη στον Ι.Ν.Αγίας Σκέπης (Ποκρόφσκι) για να προσκυνήσουμε τον τάφο της νεοφανούς Αγίας Ματρώνας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για μια βόλτα στην οδό Αρμπάτ. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Μόσχα.

24/06 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωινό και αναχώρηση προς το Αεροδρόμιο για την πτήση μας προς την Αγία Πετρούπολη τη πόλη που ίδρυσε στις όχθες του Νέβα το 1703 ο Μέγας Πέτρος και αποτέλεσε λαμπρή πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας μέχρι την επανάσταση του 1917. Τα μεγαλοπρεπή παλάτια, οι επιβλητικοί ναοί, τα όμορφα δημόσια κτίρια, που εκτείνονται κατά μήκος των καναλιών, δίκαια της έχουν προσδώσει τον τίτλο της ομορφότερης πόλης της Βόρειας Ευρώπης. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και επίσκεψη στην Λαύρα Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι (Νεκροπόλ με τάφους Τσαικόφσκι και Ντοστογιέφσκι). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

25/06 ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στον Καθεδρικό Ι.Ν.Αγ.Ισαάκ και στον Ι.Ν.Παναγίας του Καζάν και στο παρεκκλήσιο και τον τάφο της Αγίας Ξένης της δια Χριστό Σαλής και στο Πετροπαυλόφσκι. Συνεχίζουμε την ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό που φιλοξενεί τους τάφους των Ρώσων Τσάρων το φρούριο των Πέτρου & Παύλου, την πλατεία των Δεκεμβριστών, το θέατρο Μαριίνσκι και τον Ναό της Αναστάσεως. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

26/06 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγ.Ιωάννη της Κροστάνδης (όπου και ο τάφος του Αγίου). Επίσκεψη στο Ερμιτάζ. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα πέντε κτιρίων, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με εκατομμύρια εκθέματα, ανυπολόγιστης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, που φιλοξενούνται ιδιοφυώς κατανεμημένα στις εντυπωσιακές αίθουσες του πρώην παλατιού. Τα πρώτα εκθέματα του μουσείου αποκτήθηκαν τον 18ο αιώνα από την Αικατερίνη τη Μεγάλη, στην προσπάθεια της να προσδώσει στην Ρωσική Αυλή, ισότιμη θέση με αυτές της υπόλοιπης. Ελεύθερο απόγευμα για βόλτα στην Νιέφσκι Πρόσπεκτ, τη κεντρική λεωφόρο της πόλης με τα πανέμορφα κτίρια και τα πολυτελή καταστήματα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

27/06 ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη ημέρα για να πραγματοποιήσετε τις τελευταίες σας βόλτες στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα μεταφορά στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό στη Μόσχα. Άφιξη στη Αθήνα.

 

ΤΙΜΕΣ:

1470 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 280 ΕΥΡΩ

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 300.00 ΕΥΡΩ , ΕΩΣ 29/04

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : ΕΩΣ 19/05

 

 

-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ 6ΜΗΝΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Δικαιολογητικά που πρέπει να μας δώσετε μαζί με την προκαταβολή (29/04) για την έκδοση της Βίζας: Διαβατήριο, 1 φωτογραφία (3,5 Χ 4,5, σε άσπρο φόντο), διεύθυνση κατοικίας με τηλέφωνο και εργασίας με τηλέφωνο και ακριβώς το επάγγελμα.

-Χρόνος που απαιτείται για τη βίζα (15 εργάσιμες ημέρες για έκδοση τουλάχιστον).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ:

SU 296 20JUN ATH-SVO 13:25 17:50

SU 843 24JUN SVO-LED 12:45 14:05

SU 846 27JUN LED-SVO 16:15 17:35

SU 225 27JUN SVO-ATH 19:55 22:25

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο της Αθήνα με πούλμαν( το σημείο εκκίνησης θα καθοριστεί)

– Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μόσχα-Αγ. Πετρούπολη-Μόσχα-Αθήνα, με φόρους αεροδρομίου.

– 4 διανυκτερεύσεις στην Μόσχα με πρωινό και δείπνο, στο ξενοδοχείο Cosmos 4*.

– 3 διανυκτερεύσεις στην Αγ. Πετρούπολη με πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο Moskva 4*.

– Μεταφορές – Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν.

– Συνοδός του γραφείου μας.

– Ξεναγός Ελληνόφωνος.

– Βίζα και Ασφάλεια ταξιδίου. Η Ασφάλεια Ταξιδίου ισχύει για ατομα μέχρι 75 ετών. Για άτομα άνω των 75 επιβάρυνση 24 ευρώ

– 1 δωρεάν συμμετοχή σε δίκλινο δωμάτιο.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Επείγουσα έκδοση βίζας, εφ όσων χρειαστεί, (7 εργάσιμες ημέρες): επιβάρυνση 35,00 ευρώ

– Φιλοδωρήματα (προαιρετικά, αλλά πάντα συνηθίζονται).

– Ότι ρητά δεν αναφέρεται σαν περιλαμβανόμενο.

– Τυχόν αύξηση των φόρων Αεροδρομίου κατά την ημέρα έκδοσης των εισιτηρίων.

 

 

Το Πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει εφ όσον επιβάλλεται για λόγους βελτίωσης κατά την κρίση του αρχηγού, χωρίς να παραλείπονται οποιαδήποτε από τους πιο πάνω χώρους και προσκυνήματα.