ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Αθήνα  10-06-13

Διοργανώνουμε εκδρομή στη Μυροβόλο Χίο, τον Ιούλιο 11-16 του μήνα.  Αναχωρούμε  την Πέμπτη 11-07-13 . Στις 8 μ.μ. θα συγκεντρωθούμε όλοι στον Πειραιά στην πύλη  Ε2 για να πάρουμε το καράβι Νήσος Πάτμος, από το λιμάνι του Πειραιά. Φθάνουμε στη Χίο 5,00 η ώρα το πρωϊ της Παρασκευής 12-07-13 και μεταβαίνουμε στο Ξενοδοχείο Διάννα, μέσα στην πόλη, όπου θα μείνουμε και τις τρεις βραδιές.

Παρασκευής 12-07-13,  αναχωρούμε στις 9 π.μ. για να επισκεφθούμε τη Νέα Μονή με τα μοναδικά ψηφιδωτά της, το γραφικό Ανάβατο και τη Βολισσό για να προσκυνήσουμε την εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας και τον τόπο μαρτυρίου της Αγίας. Βράδυ ελεύθερο.

Σάββατο 13-07-13,  όσοι  θέλουν, μπορούν να συμμετάσχουν σε μονοήμερη εκδρομή στη Σμύρνη. Οι υπόλοιποι θα επισκεφθούμε την πόλη της Χίου, Μουσεία, αγορά και τα περίχωρα της.

Κυριακή 14-07-13, 9 π.μ. Αναχώρηση για τη Νότια Χίο με τα Μαστιχοχώρια της, τα γραφικά Μεστά, το Πυργί και όσα άλλα προλάβουμε. Θα δούμε τα μαστιχόδενδρα και πως παράγεται η μαστίχα,  τους κάμπους και τα υπέροχα αρχοντικά της Χίου και πολλά άλλα. Βράδυ ελεύθερο.

Δευτέρα 15-07-13, αναχώρηση για τη Βόρεια Χίο, Καρδάμηλα, Λαγκάδα κ.λ.π. το βράδυ 11 μ.μ. αναχωρούμε με το καράβι για Πειραιά και φθάνουμε στις 6.25 το πρωϊ την Τρίτη 16-07-13.

Δηλώστε  τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ.: για μία εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Τιμή 260 ευρώ, σε δίκλινη καμπίνα και δίκλινα δωμάτια. Η τιμή σε τετράκλινη καμπίνα είναι 330€

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821

Αγγελική Καρμίρη                        210 8079486

Ειρήνη  Κολιού                            210 6206506