ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθήνα  23-10-13 


      Αγαπητοί μας συμπατριώτες, Καλό χειμώνα!  Ξεκινάμε φέτος με τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Χίου. Έτσι προγραμματίζουμε για την Δευτέρα  11 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ.   στην Κηφισιά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1, εορταστική εκδήλωση για την απελευθέρωση της Χίου. Κεντρικός ομιλητής ο συμπατριώτης μας ιατρός, Δρ. Τάσος Τριπολίτης, με θέμα:

 « Η συμβολή των Χίων στην πρόοδο της Ελλάδας και των Ελλήνων».

     Στο πιάνο ο μαέστρος Φίλιππος Χίου. Την εκδήλωση θα κλείσει το χορευτικό του Δήμου Κηφισιάς της κ. Σκέρλου, με νησιώτικους χορούς. Θα  ακολουθήσει μικρή δεξίωση. Σας περιμένουμε όλους.

   15,16 και 17 Νοεμβρίου, προγραμματίζουμε τριήμερη εκδρομή στην Ολυμπία, στο ξενοδοχείο Εuropa, 5*. Τιμή 125€ σε δίκλινο δωμάτιο, με ημιδιατροφή.

   01 Δεκεμβρίου,  ημέρα Κυριακή , μονοήμερη εκδρομή Καλάβρυτα- Σπήλαιο Λιμνών, τιμή 25€ με το εισιτήριο του οδοντωτού.

   12 – 12 -13, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.00 μ.μ. η πρόεδρος Αγγελική Πιτίδη, θα δώσει ομιλία, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιά, με θέμα « Το stressκαι οι επιπτώσεις του στην υγεία »

Είστε προσκεκλημένοι όλοι και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε στις εκδηλώσεις μας και να φέρετε και τους φίλους σας.