Απρίλιος – Μάιος 2016

Παρασκευή 22 Απριλίου, πάμε για τρίτη φορά στο θέατρο ΧΩΡΑ να δούμε: « Η Ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου», με τη Μεντή, μια εκπληκτική παράσταση, που αξίζει να την δουν όλοι. Αναχώρηση 7.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.50 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 17€.

Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου, διοργανώνουμε Bazzar Χιώτικων προϊόντων, με  Πασχαλιάτικες Λαμπάδες, στα γραφεία του Συλλόγου, Ρήγα Φεραίου 19 και Ροδάνθης 2 και ώρες 11.00 πμ με 8.00 μμ.

Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, με Δευτέρα του Πάσχα, πάμε Νάξο, από Ραφήνα. Θα μένουμε στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Αιολίς.  Αναχώρηση 6.40 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.00 πμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 235€, το μονόκλινο 290€.

Σάββατο 07 Μαϊου, πάμε στο REX, να δούμε την Άννα Καρένινα. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.00 μμ από το Ζηρίνειο. Τιμή 19€.

Τετάρτη 11 Μαϊου, στις 8.00 το βράδυ, θα συμμετέχουμε στην Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς με θέμα: «Αριούσιος Οίνος, το κρασί της Χίου». Μια αναφορά στην ιστορία του περίφημου Αριούσιου Οίνου της αρχαιότητας, τη φήμη του Χιώτικου κρασιού στον τότε κόσμο και τη μοναδικότητα των ποικιλιών αμπέλου που έδιναν και δίνουν στη διάρκεια των ετών το κρασί της Χίου.

Παρασκευή 13 Μαϊου, θα τελέσουμε παραμονή της εορτής του Αγίου Ισιδώρου, εσπερινό με αρτοκλασία και κέρασμα, στην εκκλησία της Αγ. Μαρκέλλας, Φραγκοπούλου 25, στην Κάτω Κηφισιά, το απόγευμα 7.00 μ.μ.

-Πέμπτη 19 Μαϊου, πάμε να δούμε για μικρούς και μεγάλους την «Ωραία Κοιμωμένη» στο Badminton,. Τιμή 23€, στην Α ζώνη. Αναχώρηση 7.00μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.30μμ από το Ζηρίνειο.

-Δευτέρα 23 Μαϊου, πάλι στο Badminton, θα ακούσουμε παλιές καντάδες και αρχοντορεμπέτικα: «στης Πλάκας τις ανηφοριές». Τιμή 23€, στην Α ζώνη. Αναχώρηση 7.00μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.30μμ από το Ζηρίνειο.

Πέμπτη 26 Μαϊου, με 31 Μαϊου, εξαήμερη εκδρομή στην Ξάνθη-Σαμοθράκη.

Τιμή 240€. Αναχώρηση 7.20 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.45 πμ από το Ζηρίνειο, 8.00 πμ από του Θανόπουλου, στη Νέα Κηφισιά.

-Τέλη Ιουνίου, εκδρομή στη Ρωσία.

Δηλώσεις και προγράμματα,  εγκαίρως, στα γραφεία του Συλλόγου,  καθημερινά: 8.00 μέχρι 13.00 το πρωϊ, τηλ. 2108087089 και ζητείστε μας αναλυτικά προγράμματα.

Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη  210 8017821, 6932194349

Θερμή παράκληση να εξοφλούνται τα εισιτήρια τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα.