ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Καλησπέρα και καλές απόκριες! Το άρθρο που σας παραθέτω για τον κορονοιό, τα λέει όπως ακριβώς θα τα έλεγα κι εγώ. Συμφωνώ απόλυτα και τα προσυπογράφω όσα λέει.

Η προστασία μας είναι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό!!! αυτό επιτυγχάνεται με την υγιεινή ( αλκαλική) διατροφή, δηλαδή σαλάτες, χόρτα, φρούτα, όσπρια, ψητά, αφεψήματα και με όλα τα άλλα που σας έχω ξαναστείλει. Ακόμα άσκηση, οξυγόνωση καλή, αερισμός των δωματίων, αλλά και των κλινοσκεπασμάτων μας, πλύσιμο των χεριών και προ πάντων καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο πανικός είναι ότι το χειρότερο! Τι κάνουμε όλοι κάθε χρόνο για να μην αρρωστήσουμε από γρίπη; Τα ίδια πρέπει και τώρα. Γιατί αυτή η υστερία! Συνέλθετε, σταθείτε στα πόδια σας με πίστη, χαρά και αισιοδοξία! Το καλοκαίρι μύρισε, τα καλλίτερα όπως λέει και μια φίλη μου έρχονται. Σαρακοστή μπαίνει, ανάψτε και κανένα κεράκι, κάνετε και καμιά προσευχή! ξεχάσαμε ότι υπάρχει και Θεός! Κάνετε και λίγη νηστεία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος αποτοξίνωσης εκτός όλων των άλλων. Αν εφαρμόζαμε λέει όλες τις νηστείες της εκκλησίας, δεν θα αρρωσταίναμε! Η γερόντισσα Γαβριηλία, όσα χρόνια ήταν στην Ινδία, έπινε νερό από το Γάγγη ποταμό. Σταύρωνε το ποτήρι με το νερό και το έπινε και δεν έπαθε ποτέ τίποτα! Και η μάννα μου έλεγε: Χριστέ μεγαλοδύναμε μεγάλο το Όνομα σου, φύλο δεν πέφτει αφτό δεντρί, χωρίς το θέλημα σου!!!

Απόκριες λοιπόν, τραγουδήστε, χορέψτε και να περάσετε όμορφα, δεν το βάζουμε κάτω με τίποτα!

Σας βάλαμε ξανά την Όμορφη Πόλη, για να την δείτε όσοι την χάσατε και θυμηθείτε να μας φέρετε προκαταβολές για όσα έχετε κλείσει.