Οκτώβριος-Νοέμβριος 2022

-Κυριακή 09 Οκτωβρίου, πάμε μονοήμερη εκδρομή στο Αυλωνάρι Ευβοίας, που μια φορά το χρόνο πραγματοποιείται μεγάλο παζάρι με ότι μπορείτε να φανταστείτε. Στο δρόμο θα σταματήσουμε στη Μονή Αγ. Γεωργίου Αρμά. Μετά το παζάρι θα πάμε για φαγητό η καφέ στην Κύμη. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Τιμή 20-25€.

-Πέμπτη 13-18 Οκτωβρίου, οργανώνουμε 6ημερη εκδρομή Καστοριά-Οχρίδα. Αναχώρηση 8.00πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.15πμ από το Ζηρίνειο, 8.30πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

Τιμή 440€ με ημιδιατροφή. Δηλώσεις μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

-Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οργανώνουμε γεύμα στην γνωστή ταβέρνα ΚΑΤΣΑΡΙΝΑ, Κηφισίας 311 και Παναγή Τσαλδάρη γωνία. Τηλ. 2106254072, Τιμή 20€ το άτομο και ώρα προσέλευσης 13.30

Δηλώστε μας για να ξέρουμε τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

-Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να απολαύσουμε την όπερα Ντον Τζοβάνι. Αναχώρηση 5.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 41€ και 36€ . Εξόφληση μέχρι 17/10

-Κυριακή 23 Οκτωβρίου, πάμε μονοήμερη εκδρομή στο Πλανητέρο, μέσα στα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά και να φάμε πέστροφες.

Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Τιμή 20-25€ ανάλογα με τον αριθμό ατόμων.

Τετάρτη 26-30 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, που μπορεί να είναι τετραήμερη 26-30 Οκτωβρίου στην τιμή των 440€, σε δίκλινο δωμάτιο και 700€ το μονόκλινο, με 5 μεσημεριανά γεύματα η πενταήμερη 26-31 στην τιμή των 540€, σε δίκλινο δωμάτιο και 860€ το μονόκλινο. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

Επιλέξαμε φέτος την 28η Οκτωβρίου, για να μπορέσετε, όσοι θέλετε, να φέρετε τα παιδιά η τα εγγόνια σας.

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου, θα πάμε να δούμε το εξαιρετικό «Η μηχανή του Τούρινγκ» . Αναχώρηση 6.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  6.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 25€ . Εξόφληση μέχρι 25/10.

-Για κρατήσεις: στο Ιατρείο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 13.00.Και στα μέλη

• Αγγελική Καρμίρη 210 8079486
  • Κίτσα Παντελούκα 210 8022058