Οκτώβριος 2022

-Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, να απολαύσουμε το Πνευματικό εμβατήριο και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Αναχώρηση 5.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 41€, 36€ στο 1ο και 2ο θεωρείο αντίστοιχα. Εξόφληση μέχρι 29/9

Ευβοίας, που μια φορά το χρόνο πραγματοποιείται μεγάλο παζάρι με ότι μπορείτε να φαν-Κυριακή 09 Οκτωβρίου, πάμε μονοήμερη εκδρομή στο Αυλωνάρι ταστείτε. Στο δρόμο θα σταματήσουμε στη Μονή Αγ. Γεωργίου Αρμά. Μετά το παζάρι θα πάμε για φαγητό η καφέ στην Κύμη. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά. Τιμή 25€.

-Πέμπτη 13-18 Οκτωβρίου, οργανώνουμε 6ημερη εκδρομή Καστοριά-Οχρίδα. Αναχώρηση 8.00πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.15πμ από το Ζηρίνειο, 8.30πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

Τιμή 440€ με ημιδιατροφή. Δηλώσεις μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

-Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οργανώνουμε γεύμα στην γνωστή ταβέρνα ΚΑΤΣΑΡΙΝΑ, Κηφισίας 311 και Παναγή Τσαλδάρη γωνία. Τηλ. 2106254072, Τιμή 20€ το άτομο και ώρα προσέλευσης 13.30

Δηλώστε μας για να ξέρουμε τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

-Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να απολαύσουμε την όπερα Ντον Τζοβάνι. Αναχώρηση 5.15μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  5.35μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 41€ και 36€ . Εξόφληση μέχρι 17/10

Τετάρτη 26-30 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη επίσκεψη στο Thermae Sylla, στην Αιδηψό, που μπορεί να είναι τετραήμερη 26-30 Οκτωβρίου στην τιμή των 440€, σε δίκλινο δωμάτιο και 700€ το μονόκλινο, με 5 μεσημεριανά γεύματα η πενταήμερη 26-31 στην τιμή των 540€, σε δίκλινο δωμάτιο και 860€ το μονόκλινο. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.