Δελτίο τύπου

 

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Χίων Κηφισιάς και βορείου Αττικής, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νάρκισσος» Αμαρουσίου.

Η πρόεδρος κυρία Αγγελική Τριανταφύλλου Πιτίδη και τα μέλη του συλλόγου καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, έκοψαν τη βασιλόπιτα και ευχήθηκαν ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς και νυν περιφερειακός σύμβουλος κύριος Νίκος Χιωτάκης.

Ακολούθησε γεύμα και ευχάριστη διάθεση με χορό μέχρι το απόγευμα. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για μια  ευτυχισμένη χρονιά.

Στον απολογισμό των δραστηριοτήτων του συλλόγου, η πρόεδρος μεταξύ άλλων, ανέφερε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του συλλόγου, τις κυριότερες χρηματικές προσφορές το 2023:

Γηροκομείο Χίου, Χριστιανική στέγη κοριτσιών Αγία Άννα, σεντόνια στο Νοσοκομείο Χίου, καθαρισμός μονοπατιού Προφήτη Ηλία, στην Κώμη Χίου.