Πρόγραμμα άνοιξης 2011

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Πολλή μεγάλη επιτυχία είχε η συνεστίαση μας στις 06 Φεβρουαρίου και ευχαριστούμε θερμά όλους που συνέβαλαν σε αυτό και όσους με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Γι αυτό και συνεχίζουμε με κέφι τις καινούργιες εκδηλώσεις.

Την Πέμπτη 10-03-11, φεύγουμε για την Πόλη, με μεγάλη συμμετοχή.

Προγραμματίζουμε για την Παρασκευή και Σάββατο 1 και 2 Απριλίου, διήμερη εκδρομή στην Παναγία την Προυσιώτισσα, στο Ξενοδοχείο Μοντάνα, 5 αστέρων, με ημιδιατροφή, στην τιμή των 100€, για να παρακολουθήσουμε τον Ακάθιστο Ύμνο στην Παναγία την Προυσιώτισσα και να απολαύσουμε το Καρπενήσι!

Για την εορτή του Αγίου Ισιδώρου, θα τελέσουμε εσπερινό στις 13-05-11 στις 7.00 μ.μ, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας, στην οδό Φραγκοπούλου 25, στην Κάτω Κηφισιά, και το πρωϊ της Παρασκευής στις 14 Μαίου, Θεία Λειτουργία με κέρασμα και αρτοκλασία. Σας περιμένουμε με τους φίλους σας.

Προγραμματίζουμε για αρχές Μαϊου , εκδρομή στην Καπαδοκία. Πηγαίνουμε αεροπορικώς Σμύρνη και από εκεί οδικώς Παμουκαλέ, Ικόνιο, Καπαδοκία (Προκόπι), Αφιόν, Σμύρνη, Αθήνα. Θέσεις περιορισμένες, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.

27-28-29 Μαϊου, τριήμερη εκδρομή στην Άνδρο, στο Ξενοδοχείο Σάριζα, τιμή 140€, με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο.

Επίσης προγραμματίζουμε γύρω στις 20 Ιουνίου εκδρομή στην Ρωσσία.

Είστε προσκεκλημένοι όλοι και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε στις εκδηλώσεις μας και να φέρετε και τους φίλους σας. Δηλώσεις έγκαιρα, στα γραφεία του Συλλόγου , όσο γίνεται νωρίτερα.

Η Πρόεδρος                                                                                Η Γεν. Γραμματεύς

Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη                                               Μαρία Βάβαλη